Hallo

Dit is PiWeb

Verandering blijft mensenwerk

PiWeb is in 1998 opgericht vanuit de visie dat internet ons leven gemakkelijker kan maken. In die ruim 20 jaar hebben we veel ontwikkelingen op Internet meegemaakt en oplossingen gemaakt in diverse bestaande en zelf ontwikkelde systemen. Voor ieder website- of applicatieproject zoeken we de meest passende oplossing. Soms is dat een bestaand CMS-system, zoals ExpressionEngine, ProcesWire, Wordpress of Concrete5 en soms worden applicaties geheel op maat ontwikkeld binnen omgevingen als CakePHP, Laravel en CodeIgniter. Doordat onze basis ligt in het zelf ontwikkelen van HTML-, CSS-, PHP-code en database-architecturen, kunnen we gemakkelijk schakelen tussen diverse systemen en altijd een goeie oplossing bieden die binnen het budget van onze klanten past.

We bieden doordachte en budgetvriendelijke oplossingen voor zowel kleine ondernemingen als grotere organisaties. Onze basis is al sinds 1998 hetzelfde: veranderen gaat het best als je een sterke strategie ontwikkelt. Dit vergt een goede afstemming tussen organisatie en technologie. Daarom denken we uitgebreid met onze klanten mee, lichten zo goed mogelijk in, komen we met ideëen en trainen we onze klanten.

In een ontwikkelingstraject onderzoeken we samen met onze klanten waar de connectie tussen een organisatie en haar doelgroep ligt, welke kansen er voor de bedrijfsvoering liggen op het gebied van dienstverlening, omzetverhoging en klant- en medewerkertevredenheid én we bekijken hoe dit goed geïmplementeerd kan worden in de bedrijfsvoering. Na oplevering van een project stoppen we niet: we trainen onze klanten om zelf zoveel mogelijk uit hun digitale mogelijkheden te halen en bieden doorlopend support. Iedere dag komen er nieuwe innovaties, technologieën en mogelijkheden voorbij. Weten of en hoe je ze in je bedrijf in kunt zetten is waarmee we onze klanten helpen.

Wil je kennismaken of heb je een vraag? Neem contact met ons op, vrijblijvend natuurlijk.

 

Verstuur een bericht